Dogecoin stijgt enkele honderden procenten na promotie

De cryptomunt Dogecoin blijft verassen, in slechte enkele dagen tijd is de cryptomunt met de afkorting DOGE, enkele honderden procenten gestegen.

Dogecoin enorm populair

In de financiële wereld zijn het bizarre tijden. Dit alles te maken met de huidige ontwikkelingen rond GameStop. De cryptowereld is ook goed bezig met onder andere Doge.

Net als bij GameStop is ook bij Dogecoin massaal opgeroepen om in te stappen. Het resultaat is dat de munt keihard over de kop is gegaan binnen enkele minuten. Voor Dogecoin niet de eerste stijging – in het verleden is Doge al vaker enorm gestegen, mede door interessante tweets vanuit Elon Musk.

In slechts twee dagen bereikte Dogecoin een stijging van 1100 procent. De run startte toen een Reddit-groep “SatoshiStreetBets” gewone handelaren riep om het op meme gebaseerde token te kopen.

Op het moment van schrijven heeft Dogecoin een stijging van iets meer dan 100 procent in de afgelopen 24 uur. Wel lijkt de grootste gekte alweer afgelopen. Naast Dogecoin is ook Bitcoin vandaag weer stevig gestegen, na onder andere activiteit van Elon Musk.

Laatste berichten

Gerelateerde berichten