AirPods Max nog maanden slecht verkrijgbaar

Tijdens de kwartaal cijfers presentatie van Q4 2020 heeft Tim Cook ook meer informatie gegeven over de AirPods Max. De koptelefoon is al maanden slecht verkrijgbaar en de verwachting is dat dit ook even zo zal blijven. 

Tim Cook verwacht dat de AirPods Max pas vanaf het tweede kwartaal van 2021 beter beschikbaar zal zijn.

Tekort AirPods Max

Het is inmiddels wel duidelijk dat Apple een groot tekort heeft aan de AirPods Max exemplaren. Sinds de lancering in december is de koptelefoon al slecht te verkrijgen. De levering voor bestellingen in december staat inmiddels op februari 2021. Hierdoor is de verkrijgbaarheid al sinds de release enorm beperkt.

Tim Cook laat weten dat de problemen voorlopig nog niet opgelost zullen worden. Apple verwacht tot het tweede kwartaal van dit jaar problemen te ondervinden met de AirPods Max productie.

Productie problemen?

Wel is de vraag of er geen problemen zijn met de productie. Al sinds de release zijn er behoorlijk veel problemen met de productie. Apple laat echter weten dat het komt door het grote succes van de AirPods Max. De koptelefoon is met een adviesprijs van 629 euro gericht op het hogere segment.

Laatste berichten

Gerelateerde berichten