Nokia 8 vanaf 20 oktober in uitgebreide variant beschikbaar

De high-end Nokia 8 is vanaf 20 oktober in een nieuwe high-end variant beschikbaar. De nieuwe versie van de Nokia 8 beschikt over een aantal verbeteringen. HMD Global heeft laten weten dat de nieuwe versie beschikt over 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Het apparaat wordt verkocht voor 699 euro. 

De Nokia 8 was al behoorlijk high-end, maar het vernieuwde model heeft de beschikking over extra werkgeheugen en meer interne opslag. Het model komt alleen in een speciale variant op de markt, het gaat hierbij om de kleur Polished Blue.

Specificaties Nokia 8

De Nokia 8 is een high-end smartphone welke beschikt over een  5,3-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap is er een krachtige Snapdragon 835-processor te vinden en beschikt de smartphone over Android 7.1.1 Nougat. Er komt binnenkort ook een update naar Android 8.0.

De uitgebreidere versie van de Nokia 8 met 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit gaat in Duitsland voor 669 euro over de toonbank. Of en wanneer de smartphone naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here