‘iPhone X beschikt over 3GB aan werkgeheugen en 2715 mAh-accu’

Tijdens de presentatie van de iPhone X heeft Apple zoals altijd niet alle details vrijgegeven. Over de specificaties is niet alles bekend. Een Chinees document bevat meer informatie over de specificaties van de iPhone X. 

Uit het document valt meer informatie op te halen over de nieuwe iPhone X. Steve Hemmerstoffer heeft dinsdag het document gedeeld op Twitter.

In het document is er meer informatie te vinden over de iPhone X. De nieuwe iPhone heeft de beschikking over een 2715 mAh-accu. De iPhone 8 heeft een accu met een capaciteit van 1821 mAh en de iPhone 8 Plus beschikt over een accu met een capaciteit van 2691 mAh.

OLED scherm

Het nieuwe scherm gebruikt uiteraard meer stroom in vergelijking met het oude type. OLED-schermen zijn over het algemeen energiezuiniger, aangezien er pixels uitgeschakeld kunnen worden. Door het formaat van 5,8-inch verbruikt het scherm alsnog meer capaciteit.

Uit het document valt ook op te maken dat de iPhone X beschikt over 3GB. De iPhone 8 en iPhone Plus beschikken ook over iPhone 8.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here