Apple lanceert morgen duurste iPhone ooit

Apple kondigt morgen naar verwachting zijn duurste iPhone ooit, naar verwachting wordt de nieuwe iPhone X het nieuwe model welke de beschikking heeft over high-end specificaties en beschikt over een flink prijskaartje. 

iPhone X: Duurste iPhone ooit

Het instapmodel met 64 GB kost naar verluidt 999 dollar. Voor de variant met 256 GB mogen Apple fans honderd euro meer betalen. De Europese prijzen zijn naar verwachting boven de 1000 euro.

Tien jaar geleden verscheen de eerste iPhone op de markt. Precies tien jaar later komt Apple met een nieuwe model welke beschikt over een compleet nieuw design. Er wordt gesproken over een glazen behuizing en een OLED-scherm.

Door het nieuwe OLED-scherm gaat de prijs flink omhoog. Het scherm is drie keer zo duur in vergelijking met de huidige panelen welke worden gebruikt voor de iPhone 7.

De presentatie morgen komt voor het eerst vanuit het Steve Jobs Theater op het Apple Park. Via de website van Apple is de presentatie live te volgen. Naast de iPhone X wordt er ook een opvolger van de iPhone 7 verwacht welke iets goedkoper zal zijn. De nieuwe iPhone X zal naar verwachting verschijnen in het zilver, zwart en Blush Gold.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here