Bitcoin krijgt mogelijk nogmaals een splitsing

De bitcoin zal in november waarschijnlijk opnieuw gesplitst worden na enige onenigheid tussen de miners van de populaire munt en de ontwikkelaars. Na de splitsing met bitcoin cash komt er waarschijnlijk nog een derde variant van de populaire munt. 

Nieuwe splitsing

Roger Ver, bitcoininvesteerder van het eerste uur heeft in een interview laten weten met Bloomberg dat er zeer waarschijnlijk in november weer een splitsing aankomt op het bitcoin netwerk.

Bitcoin Cash bouwt voort op de blockchain, en wordt gezien als een aparte munt. Bitcoin Cash was volgens de miners van belang voor de verdere groei van de digitale munteenheid.

Populariteit en verwerking

Door de populariteit van de bitcoin worden de transactietijden en verwerkingsvergoedingen steeds hoger. Er is hierdoor sterkte behoefte aan een mogelijkheid om de transacties sneller af te handelen.

Er zal waarschijnlijk nog een splitsing komen tussen bitcoin en de SegWit2X-versie van bitcoin. Ook bij Bitcoin Cash zijn er klachten over de transactiesnelheid. Het lijkt er nu vooral op dat de bitcoingemeenschap het niet eens wordt met de overige oplossingen. Hierdoor is een harde splitsing opnieuw zeer aannemelijk.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here