Volvo introduceert Volvo XC40 met nieuw maandabonnement

Volvo heeft onder de naamgeving ‘Care by Volvo’ een nieuwe autogebruik ervaring uitgebracht. De nieuwe ervaring maakt het autogebruik mogelijk als een dienst. 

XC40

De nieuwe XC40 is een nieuwe kleine SUV in de nieuwe line-up van Volvo. De XC40 is de kleinste variant en beschikt een aantal interessante functionaliteiten.

De SUV’s van Volvo worden steeds populairder. De nieuwe XC40 wordt naar verwachting een groot succes. Volvo heeft naast de XC40 ook een nieuwe vorm van private lease aangekondigd.

Vast maandbedrag

Voor een vast maandbedrag krijg je elke 24 maanden de beschikking over een nieuwe Volvo. In het maandelijkse bedrag zit ook de verzekering en belasting. Regio-afhankelijk zijn er ook opties zoals tanken, schoonmaken en haal- en brengservice.

De nieuwe XC40 is ook voorzien van enkele interessante technieken. De nieuwe XC40 heeft  een app die als sleutel gebruikt kan worden. Hiermee is het mogelijk om de auto te delen met familie en vrienden. Wanneer de nieuwe XC40 in Nederland op de markt zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here