BMW i Vision Dynamics: Concurrent voor de Tesla Model S

Veel autofabrikanten zijn inmiddels begonnen met de ontwikkeling van de elektrische auto’s. Op dit moment zijn er al verschillende fabrikanten welke auto’s op de markt hebben gebracht met een elektronische aandrijving. BMW heeft het plan om tegen 2025 vijfentwintig modellen in het assortiment te hebben met de beschikking over een elektrische motor.

BMW i Vision Dynamic

De BMW i Vision Dynamics is een concept welke is gebaseerd op de toekomst van BMW. De i Vision Dynamics is een vierdeurs coupe met een strak gestroomlijnd dak. Het dak is volledig van glas en loopt volledig door naar de voor- en achterruit.

Van binnen zijn er behoorlijk veel technische elementen te vinden. De i Vision Dynamics is uitgerust met sensoren en een intelligente technologie waardoor autonoom rijden mogelijk moet worden.

Veel techniek

In het interieur is er een  groot display te vinden waarop alle informatie wordt weergeven. BMW laat weten dat de auto een actieradius zal krijgen van 600 km. Voordat de auto in productie gaat moeten we nog wel een aantal jaar geduld hebben. BMW benadrukt opnieuw dat het in 2025 in totaal 25 geëlektrificeerde modellen in het assortiment wil hebben, waarvan 12 volledig elektrisch.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here